U bevindt zich hier: Voorpagina Nieuws Nieuws in 't kort

Get Adobe Flash player

Winkelwagen

Uw mandje is momenteel leeg.

Nieuws in 't kort

Afdrukken PDF

Amsterdam, 05-01-17

Server Stassbourg staat op een nieuw hardware en software platform met het nieuwste Centos 7 / Plesk Onyx besturingssysteem. Tevens wordt gebruik van HTTPS protocal voor alle domeinen verplicht gesteld. Dit gebeurd voor alle klanten automatisch, u hoeft hier niets voor te doen. Wel geldt er miv 1 jan 2017 een toeslag van €1 per domeinnaamregistratie.

Amsterdam, 25-10-16

Uitbrieidng van de website voor kunstschilder Hanne. Tevens oplevering van Sentire.

Amsterdam, 28-06-16

Vernieuwde website opgeleverd voor MV Bouwbegeleiding. Gebaseerd op Joomla V3.5.

Amsterdam, 12-11-15

Voor kunstschilder Elman Alijev hebben we een compleet nieuwe website gebouwd, waarin zijn werken worden getoond. De site kun je hier bezoeken: ThePalette.nl. De portfolio website is gebouwd in een Wordpress CMS omgeving.

Amsterdam, 5-7-15

De nieuwe webshop van CSBshop.nl is vandaag opgeleverd. De webshop is gebouwd in OpenCart v2.

Amsterdam, 5-6-15

De vernieuwe meertalige webcatalogus van VanZutphen.nl is vandaag opgeleverd. De webshop is gebouwd in Joomla CMS v3.

Amsterdam, 3-1-15

De totaal vernieuwde webshop van Witsense.nl is vandaag opgeleverd. De webcatalogus is gebouwd in Magento en geheel geintegreerd in een Joomla CMS omgeving.

Amsterdam, 18-8-14

Vanaf vandaag wordt Plesk Panel op onze servers geupgrade naar versie 12. Plesk Panel zal daardoor enige tijd niet bereikbaar zijn.

Amsterdam, 1-5-14

Met ingang van vandaag is ons nieuwe telefoonnummer in Amsterdam actief: 020-369 0148. Het oude nummer vervalt binnenkort. Bij geen gehoor, spreek dan de voicemail in, of open een support ticket op http://helpdesk.bestonline.nl.

Amsterdam, 21-4-14

Voor Aimforthemoon BV in Amsterdam hebben in samenwerking een nieuwe website ontwikkeld, dat gebaseerd is op Wordpress met de looks van de TImeline van Facebook. Checkout dit nieuwe concept met mooie HTML5/CSS3 animaties.

Amsterdam, 14-3-14
De dak- en thuislozen website van time-out voorziening van Stichting Het Passion is door bestOnline compleet vernieuwd met socialmedia integratie en online nieuwsbrief beheer en een donatie module met iDEAL koppeling. Check it out!

Amsterdam, 1-1-14
Met ingang van 1 jan 2014 zijn wij gevestig aan de Ceintuurbaan 294-3 in Amsterdam, postcode 1072GK.

Amsterdam, 4-3-13
Vanaf 16 maart is er nieuwe wetgeving van kracht met betrekking tot betalingstermijnen. Er geldt dan wettelijke betalingstermijnen tussen bedrijven en tussen bedrijven en de overheid. Bedrijven en overheid zijn dan wettelijk verplicht elkaar binnen 30 dagen te betalen. Wie de factuur niet of te laat betaalt, moet een boete betalen. Het gaat hier om een percentage van de factuur, met een minimum van 40 euro. Daarnaast moet de wettelijke rente worden betaald. De wettelijke rente bij levering aan bedrijven en overheidsinstellingen is per 1 januari 2013 vastgesteld op 7,75 procent. BestOnline heeft haar Algemene Voorwaarden conform deze nieuwe wetgeving aangepast.

Amsterdam, 9-2-13
Joomla versie 1.5 gaat in April 2013 end-of-life. Dat betekent dat er vanuit de Joomla community er geen onderhoud meer op plaatsvindt. Ook worden er dan geen security patches meer uitgebracht!!! Het wordt daarom sterk aanbevolen om Joomla 1.5 website zo snel mogelijk te upgraden naar Joomla 2.5. Mocht u nog een Joomla 1.5 website draaien, neem dan contact op met de bestOnline Helpdesk. Dan informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten van zo'n upgrade.

 

Laatst aangepast ( donderdag, 05 januari 2017 11:53 )  

Onze Tweets

HELP::Online

skype-logo

HELP::Desk

hd-img Online helpdesk tickets,
informatie & administratie:
URL: https://
helpdesk.bestonline.nl

Email:
help@bestonline.nl
Tel:
+31 (0)20 369 0148